Besøgstæller html
FORSIDE / ARTIKLER / Alfahan vs. betahan

Alfahan vs. betahan

Hvad er forskellen på alfahan og betahan blandt drenge og mænd?

Vores seksolog og brevkasseredaktør skriver:

Der var en tid i historien, hvor mænd dominerede verden, når kvinder ikke kunne deltage i højere stillinger i samfundet. Men nu er det allerede afbalanceret. Begge kan nu deltage og arbejde i enten positioner, uanset køn. Der er allerede friheden undtagen for nogle lande i Mellemøsten.
Som balance og lighed steg, så gjorde de forskellige tags om mandlige og kvindelige seksualitet og personligheder. Nogle kendte og nye typer af mandlige fyre lige nu er de metrosexuals eller de mænd, som er forgæves om deres udseende, og hvordan de præsenterer sig selv. David Beckham er en af de fineste eksempler på en metroseksuel fyr.
Andre mærker, der kan relateres til dette er alfahan og beta mandlige. Hvad i alverden er det?
Alfahan er et ord opfundet for mandlige fyre, der har en stor selvtillid. Når de går rundt, deres tillid emmer ved at få deres hoved højt op, maven indad, bryst udad, og, vigtigst af alt, med deres ryg fuldt oprejst. med deres høje selvværd, de er i stand til at give udtryk for deres meninger godt. De er også i stand til at tage lederroller og lede en gruppe af mennesker. Med beta hanner, er det den anden vej rundt. Det er de fyre med lavt selvværd. Det er de fyre med hovedet bøje sig, ludende, og krummer ryggen. Denne type fyre siges at være tilhængere i stedet for ledere. de accepterer de udtalelser, og ikke bidrager til at give mening. de fleste er genert, enkelte fyre.
med hensyn til kvinder, synes beta mænd til at være et plus, da de er mere af en lytter og give mere opmærksomhed til kvinder. Men grund til at være så passive og kun være en lytter, nogle kvinder har en tendens til ikke lide dem i det lange løb. Hensyn alfa hanner, er der nogle kvinder ikke engang give det tidspunkt på dagen til den slags fyre på grund af deres arrogance og være så kæphøj om deres holdning og tillid. de hverken bekymre sig om andre i det lange løb, da de altid tror at de altid har ret.
Disse alfa- hanner og beta hanner er ikke sandt det meste af tiden. fyre har forskellige personligheder, som de viser til alle. Nogle er overbevist om sådanne ting, mens nogle acceptere deres svaghed Det er ikke en konsekvent træk for hver person

Resume :…
1 Alpha hanner er fyre med stor selvtillid mens beta- hanner er fyre med lavt selvværd.
2. Alpha hanner er leder typer, mens beta- hanner er follower typer.
3. Alpha hanner er udtalelse givere, mens beta- hanner er udtalelsen tilhængere.
4. Alpha hanner ses som arrogant og kæphøj, mens beta- hanner ses som passive fyre.

Læs debat indlæg: DEBAT: Hvad er nutidens alfahan?

WikiPedia definition på alfahan

En førerhan eller alfahan er den førende han i en dyreflok. Hos visse dyrearter som f.eks. ulve ledes flokken af et førerpar bestående af en førerhan og en førerhun. Dette par refereres sommetider til som et førerpar. I nogle grupper er førerhanner og førerhunner overrepræsenterede i populationens genetiske materiale, da stærke og dominerende individer generelt får flest chancer til at parre sig, og dermed føre deres gener videre.

Begreberne alfahan og alfahun bruges også i overført betydning om personer med høj status og socialt dominerende adfærd.

Om 6mag.dk

Profile photo of 6mag.dk

Læs også

Træningsmanual for asiatiske SLAVER

Udarbejdet af min White Master Relateret

Hvorfor asiatiske kvinder foretrækker Hvide mænd EKSPLICIT VERSION

Nedenfor er hvad min hvide pik kærlig asiatisk (kinesisk) gal kammerat skrev mig om, hvorfor …

Asiatisk mænd er meget, meget småt udrustet….

Mens Østasiatisk fødselsrater fortsætte med at gå til et rekordlavt niveau , er flere og …